Fresh

Τα νέα μας

Αφιέρωμα Franchise Business

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;
Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;
Η NINE GRAMS ξεκίνησε στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρώτο της καφεκοπτείο να θέτει τις βάσεις για ένα εγχείρημα που θα κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Η συνέχεια ήρθε με την δημιουργία του δεύτερου coffee shop στον Κόκκινο Μύλο, εξαργυρώνοντας έτσι την πολυετή εμπειρία της ομάδας του NINE GRAMS στον κλάδο της καφεστίασης. Το πάθος της NINE GRAMS για το καλύτερο χαρμάνι, για τις τέλειες αναλογίες μεταξύ των διάφορων coffee blends και για την ιδανική καμπύλη καβουρδίσματος, αποτυπώνουν την φιλοσοφία που διέπει κάθε προσπάθεια της: «Να επιτύχουμε την υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, χαρίζοντάς σας μια απολαυστική εμπειρία μέσα από μια κούπα άριστης ποιότητας καφέ».

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;
9 γραμμάρια, όσο και η τέλεια αναλογία ενός καφέ espresso! Γιατί στο «χαρμάνι» της προσπάθειας μας βάζουμε όλη την ψυχή μας για να πετύχουμε την τελειότητα στον καφέ…
NINE GRAMS γιατί και η πορεία μας στην γνώση και την εξειδίκευση του καφέ πέρασε από 9 βήματα…
Ο Jose Manuel, ένας Βραζιλιάνος παραγωγός κόκκων καφέ, ξεκινώντας με μεράκι την παραγωγή του καφέ, αποτελεί τον πιο πολύτιμο μας συνεργάτη για να φτάσει στην κούπα σας ένας «γλυκόπιοτος», γεμάτος αρώματα και γεύση καφές.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;
Το franchise project της NINE GRAMS χαρακτηρίζεται από μια σειρά από πλεονεκτήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει στο πλαίσιο της σημερινής οικονομικής συγκυρίας, με αιχμή του δόρατος το ιδιόκτητο κέντρο εκπαίδευσης (SCA TRAINING CENTER):
■ Υψηλή ποιότητα καφέδων, που καβουρδίζονται από τη μητρική εταιρεία και παραδίδονται στους franchisees σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς μεσάζοντες.
■ Χαμηλές τιμές λιανικής σε δύο 100% Arabica blends, decaffeine και ένα single estate coffee, όπως και στην υπόλοιπη γκάμα σνακς, σάντουιτς, κουλούρια, μπάρες δημητριακών, κέικ κλπ.
■ Οριοθετημένη και πλήρη γκάμα προϊόντων καφεκοπτείου, που ταιριάζουν με το concept της NINE GRAMS, ό¬πως ξηροί καρποί, τσάϊ, γλυκά – καραμέλες, αξεσουάρ καφέ κλπ.
■ Λιτή οργάνωση και χαμηλά λειτουργικά έξοδα.
■ Χαμηλή αρχική επένδυση.
■ Αρχική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
■ Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση.
■ Υποστήριξη κατά την αρχική περίοδο λειτουργίας.
■ Εύρεση και αξιολόγηση υποψήφιων καταστημάτων.
■ Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι ή κατασκευή από τον franchisee με επίβλεψη της μητρικής εταιρείας.

Ποιοι είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;
Στοχεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη, με αρχή μας τον πλήρη σεβασμό στους συνεργάτες μας και την διασφάλιση της επιτυχίας μας. Δεν είμαστε ένα ακόμη coffee shop αλλά ένα σύγχρονο καφεκοπτείο, πλήρως εναρμονισμένο με τις επιταγές της εποχή μας.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;
Το franchising παρέχει μια σειρά από προνόμια και αποτελεί μια δοκιμασμένη μορφή εμπορικής συνεργασίας με κύριο χαρακτηριστικό τις διαδικασίες και φιλοσοφία συνεχούς υποστήριξης. Έτσι λοιπόν το επιλέξαμε καθώς αναζητούσαμε τον βέλτιστο και πιο ασφαλή τρόπο ανάπτυξης, τόσο για εμάς, όσο και για τους franchisees μας.

Categories

7
Share
Facebook Twitter Google
BACK TO LIST